Fillers (Juvederm)


TID

40 - 70 min

ANTAL

3 - 4 gånger per år för bestående resultat

RISKER

Vanligast övergående svullnad, rodnad, klåda.

INDIKATION

Rynkor, volymförlust, feminisering, maskulinisering

Hyaluronsyra finns naturligt i våra kroppar och hjälper huden att bibehålla sin spänst och fuktighet. Kroppens naturliga åldrande ser till att hudens produktion av Hyalouronsyra minskar och hudens elasticitet, spänst och lyster avtar.

Redan vid 20 års ålder börjar Hyaluronsyra att minska och vid 60 års ålder har Hyaluronsyrans nivån minskat med 90 % i förhållande till dess ursprungsnivå.

Huden blir då tunnare och torrare samt rynkor och veck uppstår. ​En viktig faktor är att, med stigande ålder förändras även fett, muskler samt benmassa och minskar gradvis.

En fillerbehandling ersätter volymförlusten och återställer hudens fuktighet. Syftet med behandlingen är att förebygga åldrande i huden, återställa förlorad volym (i fettvävnad och benmassa) eller ”beautyfication” d.v.s. skulptera och definiera ansiktsformen vid behov och önskemål.

Regelbunden behandling med filler förstärker den behandlade vävnaden och förebygger ny volymförlust och nya rynkor.


BOKA TID HÄR!

Läpparna är ansiktets fokus och en viktig del av vårt utseende. Utan tvekan är läppar den mest populära behandlingen hos oss på Editorialclinique.

Vi strävar alltid efter naturliga resultat. Läppinjektion är mycket mer än bara fylliga läppar. Det är också framhäva konturer, skapa tydliga amorbågar samt korrigera asymmetri och ojämnheter.

Vi är en säker klinik med läkare på plats och arbetar endast med marknadens bästa och säkra fillers.
Läppar
Ansiktskonturering rör sig oftast om kindben, käklinjer och haka. Med konturering återskapar vi förlorad volym vilket återställer Konturering Synliga linjer som löper från mungipor ner mot hakan utan att utföra ansiktsmimik kallas marionetter och sura mungipor.

Detta förekommer när vi förlorar volym i kinder och under hakan där huden blir hängig. Man ser trött ut. Behandlingen anpassas individuellt och angriper orsaken till varför dessa linjer uppstått.
Mungipor och linjer
Näsan är ansiktets mest centrala punkt och drar till sig uppmärksamheten vare sig vi vill eller inte. Hela utseendet kan påverkas av en ojämn näsa. Ojämnheter på näsryggen kan skapa en obalans i profilen.

En näskorrigering med filler är det optimala alternativet till näskirurgi. Endast en liten volym filler ger markant förändring av profilen och hela ansiktet.
Näskorrigering
Ögonen speglar hur vi mår inombords. Därför kan ögonen avslöja om du lider av sömnbrist, bristande vätskeintag eller har dålig kost. Under ögonen har vi mycket blodkärl som täcks och skyddas av fettvävnad. Fettvävnaden minskar med stigande ålder vilket leder till att blodkärlen blir mer synliga och ger mörka ringar.

Med Tear trough kan man endast behandla fördjupningar under ögonen. Mörka ringar som är orsakat av hyperpigmentering kan inte behandlas med Tear trough.

Tear Trough
Ansiktslyft med fillers och botox, där vi återskapar volym, kontur och struktur åt mellanansiktet och nedre delen av ansiktet.
Du kan välja på mini, medium och large.

En faceliftbehandling föregås alltid av en konsultation där du tillsammans med din behandlare avgör vilken nivå som passar dig bäst.
Ansiktslyft

VANLIGA FRÅGOR & SVAR OM FILLERS

ATT TÄNKA PÅ FÖRE & EFTER EN FILLERSBEHANDLING

FÖRE BEHANDLING

Behandlingen föregås alltid av en konsultation i direkt anslutning till behandlingstillfället. Men du kan också boka en kostnadsfri konsultation eller kontakta oss för mer information.

  • ​Medicineras du med blodförtunnande preparat kontakta din behandlande läkare för att kontrollera ditt PK(INR)-värde.
  • Undvik smärtstillande som Ipren, Ibuprofen, Naproxen, Voltaren minst tre dagar innan behandlingen.
  • Undvik alkohol minst tre dagar innan behandlingen

EFTER BEHANDLING

Generellt gäller vid behandlingar där en skada sker på huden

  • Inte röra och inte använda produkter fyra timmar efter behandlingen.
  • Ingen hård fysisk aktivitet på 24 timmar.
  • Inte använda syra baserade produkter fyra dagar efter behandlingen.
  • Försiktighet med sol (UV strålning) och solarium en vecka efter behandlingen.