Injektionsbehandlingar


Neurotoxiner


Neurotoxiner är en toxin som produceras av bakterier (Clostridium botulinum). Det verkar som muskelavslappnande och används för att minska rynkor och reducera ansiktsmimiken.

Neurotoxiner använd dessutom i medicinskt syfte inom sjukvården sedan 1982 där man behandlar muskelkramper och spasticitet. Neurotoxiner är inte ett farligt ämne så länge det hanteras av kunnig vårdpersonal och i lämpliga doser.

Resultatet kickar igång tre dagar efter behandlingen och full resultat ser man 14 dagar efter injektionen.  90 % av klienterna får ett resultat som varar  mellan 3 till 6 månader


LÄS MER!
Botox & Fillers

Fillers

Hyaluronsyra finns naturligt i våra kroppar och hjälper huden att bibehålla sin spänst och fuktighet. Kroppens naturliga åldrande ser till att hudens produktion av Hyalouronsyra minskar och hudens elasticitet, spänst och lyster avtar.

Redan vid 20 års ålder börjar Hyaluronsyra att minska och vid 60 års ålder har Hyaluronsyrans nivån minskat med 90 % i förhållande till dess ursprungsnivå.

Huden blir då tunnare och torrare samt rynkor och veck uppstår. ​En viktig faktor är att, med stigande ålder förändras även fett, muskler samt benmassa och minskar gradvis.

En fillerbehandling ersätter volymförlusten och återställer hudens fuktighet. Syftet med behandlingen är att förebygga åldrande i huden, återställa förlorad volym (i fettvävnad och benmassa) eller ”beautyfication” d.v.s. skulptera och definiera ansiktsformen vid behov och önskemål.

Regelbunden behandling med filler förstärker den behandlade vävnaden och förebygger ny volymförlust och nya rynkor.


LÄS MER!
Image

Prophilo

Prophilo är varken filler eller skinbooster. Prophilo är en produkt som stimulerar kroppens egen produktion av hyaluronsyra samt triggar igång produktionen av kollagen och elastin. Prophilo är den första BDDE-fria hyaluronsyra baserad produkt som stramar upp huden och motverkar slapphet. Produkten har en av marknadens högsta koncentration av hyaluronsyra (HA): 64 mg/2 ml. Som ger omedelbar och långsiktig förbättring av hudens struktur och kvalitet. Den har remodulerande effekt på åldrad vävnad som förlorat sin spänst och elasticitet.

LÄS MER!

Image