ANSIKTSBEHANDLINGARMicroneedling är idag den allra mest populära behandlingen i Sverige. Det är en behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Det är den mest effektiva behandlingen på marknaden för exempelvis Acne, Acneärr, rynkor, fina linjer, förstorade porer, förtjockad hy och solskadad hy.

Microneedling är ett genombrott som dermatologisk behandling. Behandlingen skapar temporära microkanaler i vävnadens extracellulära utrymme. Blodplättar läcker ut och identifieras av fibroblasterna. Den inflammatoriska processen som bildas skapar en intensiv aktivitet i vävnaden och naturliga tillväxt- och reparationsfaktorer frigörs. Kollagentillväxten ökar markant.

Oftast behövs en behandlingskur på 3-6 behandlingar (fler vid mer omfattande problem/skada) med 2-8 veckors intervall. Vid bokning av kur bokas nästkommande behandling in på plats och din behandlare kommer att ge dig en rekommenderad tid mellan behandlingstillfällena.


LÄS MER!


Kemisk peeling Synliga, omedelbara och progressiva resultat erhållna på kontrollerad och säker basis. Kemisk peeling är inte en behandling utan ett samlingsnamn för olika behandlingsformer där aktiva ingredienser som appliceras på huden. Med hjälp av syran avlägsnas döda hudceller och huden får lyft och uppfräschning. När dem döda hudcellerna avlägsnas aktivers samtidigt förnyelse av celler. Detta är perfekt hjälpmedel för en effektiv föryngring av huden.

Varje syra har sina specifika egenskaper beroende på molekylstorlek, PH-värde och sammansättning. Det finns ett brett urval av syror, valet av syra anpassas alltid efter dina behov och önskemål.

En kemisk peeling är ett bra komplement till din vardagliga hudvård och till andra större behandlingar.


LÄS MER!

Image