Trådlyft


Vad är trådlyft?
Trådlyft är senaste inom kosmetisk kirurgi. Det är ett mindre ansiktslyft som är snabb, mindre invasivt och utförs utan narkos. Behandlingen är känd som ansiktslyft under lunchen eftersom den tar ca. 45 minuter. Återhämtningen är två till tre dagar och resultatet varar i tre till fem år.

Vem är lämplig för trådlyft behandlingen ?

En lämplig kandidat som dessutom får bäst resultat är en person som har minimala ålderstecken. Behandlingen är lämpad för att lyfta ögonbryn, kinder och käklinje. Behandlar veck och linjer runt munnen. Efter behandlingen ser du yngre ut och mer utvilad.

Behandlingen är mindre invasiv vilket innebär mindre blödning under operationen och i sin tur mindre risk för infektioner. Därmed anses ingreppet ha mindre komplikationer. En vanlig komplikation är att det bildas klumpar under huden och det kan se asymmetriskt ut. Detta kan justeras genom att ta bort tråden och sätta den på nytt. Kontakta oss gärna om du har frågor!

Trådlyft

Editorialclinique i Stockholm står för en sund syn på skönhetsbranschen och vi är en seriös klinik i marknaden. Din behandling planeras efter dina önskemål tillsammans med vår expertis. Personalen som utför behandlingarna är legitimerade läkare och tandläkare med erfarenhet inom vård, hälsa, skönhet och service.

Behandlarna är certifierade inom olika behandlingskategorier och vi är noga med att utbilda oss för att uppdatera kunskaper hela tiden. Vi är noga med att välja branschens ledande apparater och material med hög kvalité.

TRÅDLYFT – PRISER


Trådlyftspaket

Trådlyftspaket
Material: PDO trådar
Tid: 90 min
Behandlare: Wesam
Pris: 28.000 kr


Helt ansikte

Helt ansikte
Material: PDO trådar
Tid: 80 min
Behandlare: Wesam
Pris: 18.000 kr

Ögonbryn

Ögonbryn
Material: PDO trådar
Tid: 30 min
Behandlare: Wesam
Pris: 3800 kr

Trådlyft

Trådlyft
Material: PDO trådar
Tid: min
Behandlare: Wesam
Pris: 240 kr

Kråksparkar

Kråksparkar
Material: Vistabel
Tid: 30 min
Behandlare: Wesam/Sara
Pris: 2500 kr

KONSULTATION

Fri konsultation 20 min - Behandlare Wesam/Sara