OM OSS


Vi på Editorial Clinique erbjuder medicinsk och estetisk hudvård. 

Varför välja vår klinik
Vi på Editorialclinique har en sund syn på den estetiska branschen. Vi är väl medvetna om att bra självkänsla kan påverka oss och vår vardag både mentalt och socialt. Vi vill genom vår kunskap och erfarenhet plocka fram bästa bilden av dig själv.

Legitimerade
Personalen som utför behandlingarna är legitimerade läkare och tandläkare med erfarenhet inom vård, hälsa, skönhet och service.

Certifierade
Behandlarna är certifierade inom olika behandlingskategorier och vi är noga med att utbilda oss för att uppdatera kunskaper hela tiden.

Utrustning
Vi är noga med att välja branschens ledande apparater och material med hög kvalité.

Sara är grundare till Editorialclinique.

Hon är legitimerad tandläkare och har jobbat med avancerade behandlingar bl.a. implantatkirurgi och sinuslyft. Sara har ett stort inom orofacialsmärta (akut eller kronisk smärta i käksystemet). Sara fick stort intresse inom den estetiska världen efter en misslyckad filler behandling. Frustrerad och nedslagen.

Saras personliga erfarenhet utlöste en passion till uppdraget att hjälpa andra få säkra behandlingar.

Hon har stark tro att återställa och harmonisera utseende för att hålla ungdomlig.


Kontakta oss här!
Sarab Editorialclinique

Dr. Wesam Jassim är ansvarig läkare på kliniken.  Han har jobbat som läkare sedan 2014 och jobbat på olika avdelningar och sjukhus för att samla på djupare kunskap och större erfarenhet om människokroppen som helhet.

Allt från kardiologi, övre buk kirurgi och öron, näsa, hals. Som barn var Wesam alltid fascinerad av naturens skönhet och dess möjligheter. Av den anledningen började han rikta sig inom estetiska branschen sedan 2016.

Wesam är specialiserad inom medicinskt estetiska behandlingar. Han tror starkt på en behandlingsplan fungerar inte för alla utan fokuserar på individuell anpassade behandlingar. Wesams filosofi är ”less is more”, han vill inte se över injicerade klienter.


Kontakta oss här!
Image