Laser hårborttagning Odenplan


Varmt välkomna till Editorial clinique och vi utför Laser hårborttagning Odenplan. I vår moderna klinik med revolutionerande teknik erbjuder vi dig skönhetsbehandlingar som gör skillnad med fokus på resultat och trygg Laser hårborttagning Odenplan. Boka ett Laser hårborttagning Odenplan av oss, vi vet att vi kommer att få er nöjd. vår målsättning är att vi vill alltid nå bästa möjliga resultat och vi väldig måna om att ni ska känna er trygga och nöjda med ert val. Nöjda kunder är oerhört betydelsefullt för oss på Editorial clinique det är det som gjort att vi kunnat erbjuda laser hårborttagning Odenplan.

Kvalité är vårt ledord och något som vi ser som grundpelare för vår klinik och även vår gedigna kunskap. När du behandlats hos oss så kommer du vilja komma tillbaka samt rekommendera för dina nära och kära. Vi har som målsättning alla våra behandlingar att ni som kund blir 100 procent nöjd med allt som vi gör för dig, samt med den kundservice som vi står för. Boka oss in redan i dag för att få den laser hårborttagning Odenplan.

Vi har flyttar kliniken och du hittar oss nu på Grev Turegatan 60 11438 Stockholm Tel:  073-5948550- Ni kan alltid ringa för tidsbokning!
  editorialclinique@gmail.com

Laser hårborttagning Odenplan - Boka konsultation redan idag!

Vi utför laser hårborttagning Odenplan på Editorial clinique med en effektiv behandling som ger ett fantastiskt resultat!

Vid en Laser hårborttagning Odenplan vi använder oss av den prisbelönta Soprano Ice Platinum från ALMA i USA som är den snabbaste och mest effektiva metoden för permanent hårborttagning. En kombination av tre teknologier för en optimal hårborttagningsbehandling. Behandlar alla hud- och hårtyper. Behandlingen är dessutom snabb och smärtfri. Behandlingen föregås av en konsultation. Olika områden tar olika lång tid och har en specifik pris. Hos oss kan du förvänta dig ett professionellt bemötande av erfarna och kvalificerade personal som fokuserar sig på dina behov och förutsättningar vid en Laser hårborttagning Odenplan. Vi lägger stor vikt vid din säkerhet och trygghet samt att du ska känna dig nöjd och tillfredsställd med den service och resultat du får.

Skönhetsbehandlingar som gör skillnad.

Boka här!
Image