Skönhetssalong Odenplan


söker ni en skönhetssalong Odenplan? Vi på Editorial clinique är en skönhetssalong Odenplan med kvalitet, omsorg, erfarenhet och kunskap.Våra medarbetare och kollegor har en mångårig erfarenhet och en väldigt gedigen kompetens när det kommer till skönhetssalong Odenplan.

Det är viktigt för oss att ni känner ert trygga med ert val. Som en ledande skönhetssalong Odenplan och vår målsättning är att vi vill alltid nå bästa möjliga resultat och vi väldig måna om att ni ska känna er trygga och nöjda med ert val. Nöjda kunder är oerhört betydelsefullt för oss på Editorial clinique det är det som gjort att vi kunnat är en av dom bästa skönhetssalong Odenplan.

Vi har flyttar kliniken och du hittar oss nu på Grev Turegatan 60 11438 Stockholm Tel:  073-5948550- Ni kan alltid ringa för tidsbokning!
  editorialclinique@gmail.com

Boka tid på vår skönhetssalong vid Odenplan

Vår skönhetssalong Odenplan ger vackra välformade läppar med lite extra volym och fyllighet, en dröm för många. Att bygga volym eller skapa symmetri med hjälp av en skönhetssalong Odenplan är idag både accepterat och vanligt. När du behandlats hos oss så kommer du vilja komma tillbaka och rekommendera för dina nära och kära att får en skönhetssalong Odenplan som oss.

Vi har som målsättning alla våra behandlingar att ni som kund blir 100 procent nöjd med allt som vi gör för dig, samt med den kundservice som vi står för.En behandling med fillers i läpparna är både säkert och enkelt att utföra för en erfaren och duktig injektionsbehandlare. Editorial Clinique står för en sund syn på skönhetsbranschen och dess klienter när det kommer till fillers.

Vi utgår från dina behov och önskemål och guidar dig med vår kunskap och erfarenhet till goda resultat. All behandling utförs av legitimerad och certifierad personal. Har du fler frågor eller funderingar kring fillers i läpparna eller någon annan av våra behandlingar så boka in dig på en kostnadsfri konsultation. Eller Boka oss in redan i dag för att få den skönhetssalong Odenplan ni länge sökt. Varmt välkomna till oss Editorial Clinique

Boka här!
Image