Microneedling pris


Hej och välkomna till oss på Editorial Clinique! Vill ni ha ett Microneedling pris?

Vad är Microneedling ? ClinicPen-EPN är den nya generationen penna för microneedling pris med ny teknik som kombinerar microneedling och elektroporering för att effektivt avge ett serum eller NCTF som lättare och effektivare går in i huden och dess celler. Med andra ord en mycket mer effektiv micro penna och mycket bättre upptag av serum eller NCTF.

Editorial Clinique står för en sund syn på skönhetsbranschen och dess klienter. All behandling utförs av legitimerad och certifierad personal. Vi på Editorial Clinique erbjuder medicinsk, estetisk hudvård och och kontakta oss för ett Microneedling pris. Editorial Clinique står för en sund syn på vi har ett bra Microneedling pris. Vi utgår från dina behov och önskemål och guidar dig med vår kunskap och erfarenhet till goda resultat. All behandling som till exempel Microneedling pris vi utför av legitimerad och certifierad personal.

Kvalité är vårt ledord och något som vi ser som grundpelare för vår klinik. När du behandlats till rätt Microneedling pris hos oss så kommer du vilja komma tillbaka samt rekommendera för dina nära och kära.

Boka här!

Kontakta oss för Microneedling pris

Här på Editorial clinique är det alltid helt kostnadsfritt att få tips och råd gällande presumtiva behandlingar som till exempel ett Microneedling pris.eller annat som rör vår verksamhet samt.

Vi ser verkligen fram emot att höra från dig och vi vill gärna göra dig så nöjd som det bara går med de behandlingar som vi hjälper dig med.

Hör av dig till oss redan i dag.

Microneedling Behandling är effektiv


  • Rynkor & Fina linjer
  • Hyperpigmentering
  • Ärr
  • Acne ärr
  • Mer lyster
  • Mer fukt