Microneedling Stockholm


Hej och välkomna till oss på Editorial Clinique! vi utför Microneedling i Stockholm.

Vad är Microneedling Stockholm ClinicPen-EPN är den nya generationen penna för microneedling Stockholm med ny teknik som kombinerar microneedling och elektroporering för att effektivt avge ett serum eller NCTF som lättare och effektivare går in i huden och dess celler. Med andra ord en mycket mer effektiv micro penna och mycket bättre upptag av serum eller NCTF.

Editorial Clinique står för en sund syn på skönhetsbranschen och dess klienter. All behandling utförs av legitimerad och certifierad personal. Vi på Editorial Clinique erbjuder medicinsk, estetisk hudvård och Microneedling i Stockholm. Vi utför Microneedling i Stockholm.

Editorial Clinique står för en sund syn på vi utför Microneedling Stockholm och dess klienter. Vi utgår från dina behov och önskemål och guidar dig med vår kunskap och erfarenhet till goda resultat. All behandling som till exempel Microneedling Stockholm vi utför av legitimerad och certifierad personal.
 Kvalité är vårt ledord och något som vi ser som grundpelare för vår klinik. När du behandlats med Microneedling i Stockholm hos oss så kommer du vilja komma tillbaka samt rekommendera för dina nära och kära.

Boka här!

Vi utför Microneedling i Stockholm

Här på Editorial clinique är det alltid helt kostnadsfritt att få tips och råd gällande presumtiva behandlingar som till exempel en Microneedling i Stockholm, eller annat som rör vår verksamhet samt.

Vi ser verkligen fram emot att höra från dig och vi vill gärna göra dig så nöjd som det bara går med de behandlingar som vi hjälper dig med.

Hör av dig till oss redan i dag. Varmt välkomna till oss på Editorial clinique

Behandlingen är effektiv mot:


  • Rynkor Fina linjer
  • Hyperpigmentering
  • Ärr
  • Acne ärr
  • Mer lyster
  • Mer fukt